skip to Main Content

Palveta sageli oma taevase Isa poole. Mida sagedamini sa palvetad, seda lähemale Jumala pühasse ligiolusse su hing tõmmatakse. Püha Vaim palub siira anuja eest sõnatute ägamistega ning Jumala armastus pehmendab ja alistab südame. Õiguse Päikese eredad kiired hajutavad pilved ja varjud, mille Saatan hingele heidab, ning Taeva valgus täidab mõistuse ja südame./…/ (Ellen White, “Jeesuse sarnaseks”, lk 17)

Viibides tööl, puhkusel või argielumiljöös, suhtu kujunenud olukorda tõsise, alandliku palvega. Sellega näitad, et austad Jumalat ja Jumal austab siis ka sind. Palveta, kui julgus kipub kaduma. Kui meel on sünge, proovi seda mitte välja näidata, sest muidu muudad tujutuks teisedki. Kõige parem on sellises olukorras pöörduda Jumala poole. Siruta oma käsi välja ja taotle endale osa lõpmatust jõuallikast. Palu alandlikkust, tarkust, julgust, tugevamat usku, et võiksid näha valgust Jumala valguses ja rõõmustada Tema armastuses./…/ (Ellen White, “Abi argipäevaks”, lk 69)

Üleskutse: Palu Jumalat, et Tema annaks sulle ja sinu kogudusekaaslastele tahet palvetamiseks. Palveta, et Tema ise kutsuks sind igapäevaselt palvele.

Back To Top