skip to Main Content

Neile, kes arutlevad, kuidas tänapäevane televisiooniülekannete, Facebooki ja virtuaalmeedia vahendusel tehtav misjonitöö sobib kokku inimesega isiklikult suhtlemisega, saab näiteks tuua loo Leidiane Santosest ja tema perekonnast. See on viis, mis on eristanud kogudust Uue Testamendi aegadest.
/…/
Kahe aasta vältel vaatasid Leidiane Santos ja tema pereliikmed Brasiilia adventistide telejaama Novo Tempo saateid. Nende lemmiksaate “Arena do Futuro” kõneleja, pastor Luís Gonçalves, julgustas vaatajaid külastama adventkogudust ja Leidiane pidas seda meeles.

“Olin alati palvetanud, et Issand näitaks, milline koht oleks meie jaoks õige,” ütles Leidiane. Santoste pere oli käinud teistes kogudustes, kuid midagi jäi puudu. Puuduv mõõde peitus Parque Figueira koguduses. Esimesena külastas seda José Vieira Santos, Leidiane’i abikaasa. Naise sõnul “võeti teda väga hästi vastu” ning see andis talle tõuke samuti minna.

Leidiane meenutab, et olles kiriku uksest sisse astunud, “tundsin end nagu kodus. Mu süda rõõmustas ja ma ütlesin, et see on õige kogudus, sest meid võeti väga hästi vastu. Kõigil oli hea meel meid näha. Nad tervitasid meid. Inimese elus on aegu, mil vajame sõbralikku sõna, ja mina leidsin selle siit.” (Advent.ee – Soe külastajate vastuvõtt koguduses – oluline samm liikmeks saamisel. http://www.advent.ee/artikkel/94336/soe-kulastajate-vastuvott-koguduses-oluline-samm-liikmeks-saamisel/)

Üleskutse: Tutvusta mõnele kogudusekaaslasele, kes on nõus sinu väljakutses kaasa lööma, oma väljavalitud sõpra, et tal oleks meie koguduses ka teisi tuttavaid.

Back To Top