skip to Main Content

Taaniel rajas oma palveelu Jumala Sõnale. Teadlased on üllatunud, leides, missugust mõju avaldab usuteemadele mõtlemine meie usukontrollile. Ühes uurimuses öeldi, et palve on “omamoodi anaeroobne treening enesekontrolli saavutamiseks”, vaid kolme tunni järel on “paranenud tähelepanuvõime” ja 11 tunni pärast on “suurenenud närvirakkude vaheliste ühenduste hulk, mis on olulised keskendumiseks.” /…/ Seega need, kes järgivad lisaks ühisele palvele (Tn 1. ja 2. ptk) Taanieli isikliku palve praktikat (Tn 10) võivad oodata sarnaseid tulemusi. Taaniel lootis Jumala peale ja seetõttu oli tema aju terve ning edu tagatud. (Palvenädal 2015, Meie Aeg, november 2015, lk 21)

Üleskutse: Võta täna poole rohkem aega palveks kui tavaliselt ning suurenda oma osadust Jumalaga. Tee eestpalvet koguduse ühtsuse ja kasvamise pärast.

Back To Top