skip to Main Content

Pärast Jumalaga palves võitlemist pange selga soomusrüü ning asuge tõsise tööga hingi usku pöörama. Laske inimestel näha, et teie puhul ei ole tõde nali, vaid igavene tõelisus. Te peate tegelema põhimõtetega nii nagu ei iial varem. Puistake tõe seemneid lahtise käega. Külvake kõigi vete äärde. Ärgu olgu teil ühtki määratud piiri, mida te ei ületa, vaid töötage väega, mille Jumal teile annab. Siis tuntakse teid inimestena, kes usuvad tõde ja kelle jaoks on tõde reaalsus. Ärge laske oma usul kaduda. Tuletage meelde otsuse tegemise hetke ning raputage end vabaks igasugusest laiskusest ja loidusest. … Hoidke kõvasti kinni. Ärge jätke ühtki vahendit proovimata. Töötage, valvake ja palvetage ning kõndige alandlikult koos Jumalaga. (Ellen White kiri nr 6 1 / 2, 4.01.1900)

Üleskutse: Palu, et Jumal elustaks sinu südame uuele elule Kristuses, et võiksid uue innuga külvata Jumala sõna enda ümber. Kuressaare kogudusel on täitunud 105 aastat, paluge neile õnnistust.

Back To Top