skip to Main Content

Minu esimesed kogemused seitsmenda päeva adventistidega olid 2010. aastal, kui üks Pärnu koguduse liige kutsus mind ühel hingamispäeval kirikusse.

Kui päris aus olla, siis see päev oli küllaltki hirmutav, sest inimesed tundusid liiga sõbralikud ning jutlus oli minu jaoks nagu võõrkeeles – ma ei tundnud Jumalat ega Tema Sõna. Ligi kaks aastat käisin ma Eestis olles kirikus ning tundsin, et sain iga korraga jälle õige pisut targemaks.

Kõige enam võttis mul aega hingamispäeva kui laupäeva aktsepteerimine. Põhjus oli väga lihtne – kuidas on võimalik, et kogu ülejäänud maailm teeb valesti ning see tilluke osakaal, kes peab laupäeva hingamispäevana, teeb õigesti.

2013. aasta kevadel tundsin ma aga tohutut muutust oma mõtteviisis, kuna märkasin järsku enda kohal toimuvat võitlust. See oli minu jaoks niivõrd suur ja isiklik kogemus, et hakkasin aru saama, et Jumal on tõepoolest olemas. Pärast seda kinnitust hakkasin tasapisi kaaluma ka ristimist, kuna see tundus õige tegu olevat. 2013. aasta sügisel algas ristimiskoolitus ning mitme kuu kestel toimunud Piibli uurimine kinnitas mulle järjest enam, et olen õigel teel. Birgit Sommer (Pärnu koguduse liige alates 28.06.2014)

Üleskutse: Kutsu väljavalitud sõber oma kohaliku koguduse jumalateenistusele.

Back To Top