skip to Main Content

Aastaks 1957 oli adventkoguduse liikmete arv Eestis jõudnud 2246-ni. Sealt edasi hakkas see arv iga aasta vähenema ning seda kuni 1989. aastani, mil liikmete arv veel natuke üle 1000 oli. Vabaduse tuuled äratasid inimestes taaskord huvi adventsõnumi vastu. Mitmel pool Eestis toimusid 1990ndate alguses vaimulikud seminarid, mida viisid läbi peamiselt evangelistid Ameerikast. Rein Mühlbergi poolt 1992. aastal Tallinnas läbi viidud seminari lõpus ristiti kokku 103 inimest. Järgmisel aastal toimusid evangeelsed seminarid ka Pärnus, Viljandis ja Tartus, kus ristiti vastavalt 80, 65 ja 32 inimest. Koguduse liikmete arv jõudis 1994. aasta lõpuks 1990ni.  (SPA Adventistide Eesti Liidu esimehe Tõnu Jugari aruanne XXXII peakoosolekul 1995. aastal)

Üleskutse: Palu Jumalalt, et uus ärkamine võiks peagi tulla ja üle kogu Eesti võiks levida hea sõnum Jumalast, kes päästab. Oled Sa selleks valmis?

Back To Top